top of page

Pentru buna desfășurare a evenimentului , beneficiarul este obligat să participe la instructajul făcut copiilor privind regulile de joc și de comportament în sala de Lasertag, Lumea Pandorei și  Parcul de aventură, pentru a evita accidentările și deteriorarea echipamentelor de joc.

 

REGULAMENT INTERIOR

 

-          Vârsta minimă pentru jocul LASER recomandat este de 8 ani. La noi cu condiția selectării clienților acceptăm grupuri in care să fie și copii de 7 ani. Pentru copiii care sunt sub această vârstă accesul în sala Lumea Pandorei se va face obligatoriu însoți de un părinte, care va raspunde de integritatea copilului sau copiilor pe care le insoteste.

-          In arena Lasertag este interzis întroducerea băuturilor sau a alimentelor ( Pentru asta  stă la dispoziția  grupului o sală de mese)

-          Pentru a evita accidentările jucătorii trebuie să păstreze o distanță de 1,5-2 m între ei, să nu se cațăre pe obstacole, să nu fugă în arenă și să aibă grijă de echipamentele din dotare. Eventualele deteriorări a echipamentului sau stricaciunile din incinta lasertag vor fi suportate de către beneficiar.

-          Nerespectarea regulilor prezentate aduce după sine suspendarea evenimentului.   

-          Este interzis accesul în sală în stare de ebrietate sau sub influența băuturilor alcoolice.

-          Sala de mese și sala pentru părinți trebuie eliberată după terminarea evenimentului în 15 minute

 

In timpul evenimentului numai copiii care au semnat instructajul sunt în responsabilitatea organizatorilor si angajatilor SEVEN LAND SERVICES SRL. sau PRO VENDER SRL.

Folosirea produselor pirotehnice și de confetti in incinta Lasertag este interzis.

LASERTAG CLUJ își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

bottom of page